Young woman and two girls (7-9) dancing : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young woman and two girls (7-9) dancing

Credits: 
Luc Beziat
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BF0478-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.192 x 4.230 px (90,23 x 91,05 cm) - 118 dpi - 6,81 MB
Young Woman And Two Girls Dancing Stockfoto BF0478-002Moeder,Dansen,Dochter,Helder,Hoop,Jurk,Europese etniciteit,Geluk,Handen vasthouden,Meisjes,Spiritualiteit,Wit,Zonlicht,Een groep mensen,Fel verlicht,Vitaliteit,Buitenopname,Laag camerastandpunt,Veld,Zonnig,Zuiverheid,6-7 jaar,8-9 jaar,Alleenstaande moeder,Dag,Danseres,Drie personen,Driekwartlengte,Fotografie,Gekanteld,Gezin met twee kinderen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleding,Kleurenfoto,Landelijke scène,Mensen,Onderdeel van een serie,Positieve emotie,Saamhorigheid,Verbinding,Verticaal,Vreugde,Vrijheid,één ouderPhotographer Collection: Stone