Young woman admiring necklace in jewellery shop : Stockfoto

Young woman admiring necklace in jewellery shop

Credits: 
Nisian Hughes
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200563156-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.450 px (43,82 x 29,21 cm) - 300 dpi - 8,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Woman Admiring Necklace In Jewellery Shop Stockfoto 200563156-002Winkelen,Luxe,Detailhandel,Juwelen,Juwelierszaak,Keus,Mode,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Halsketting,Van de zijkant,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Beslissingen,Binnenopname,Bruin haar,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kijken naar,Kleurenfoto,Oorbel,Paardenstaart,Pony,Portretfoto,Staan,Vasthouden,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photonica