Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young Thai woman walking past fashion billboard in shopping plaza in  Siam Square area. : Stockfoto
Bangkok, Bangkok, Thailand, South-East Asia, Asia

Young Thai woman walking past fashion billboard in shopping plaza in Siam Square area.

Credits: 
Tim Hughes
Bijschrift:
Bangkok, Bangkok, Thailand, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148673818
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.646 x 3.969 px (22,40 x 33,60 cm) - 300 dpi - 3,46 MB
Young Thai Woman Walking Past Fashion Billboard In Shopping Plaza In Siam Square Area StockfotoMode,Azië,Winkelen,Vrouwelijke gestalte,Stad,Reclamebord,Verticaal,Bangkok,Jong volwassen,Stadsleven,Ten voeten uit,Volwassen vrouwen,Binnenopname,Stadsplein,Advertentie,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Communicatie,Eén persoon,Fotografie,Geografische locatie,Hoofdstad,Kleding,Kleurenfoto,Menselijke vorm,Mensen,Reizen,Schoonheid,Siam Square,Silhouet,Thailand,Thaise etniciteit,Van de zijkant,Verlicht,Volwassen,Wandelen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Bangkok, Bangkok, Thailand, South-East Asia, Asia