young students in a classroom : Stockfoto
class of young people being taught in a further education college

Young students in a classroom

Credits: 
Roy Mehta
Bijschrift:
class of young people being taught in a further education college
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152383369
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,43 MB
Young Students In A Classroom Stockfoto 152383369Leraar,Klaslokaal,Leren,Onderwijs,Pubertijd,Studerende,Tiener,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Multi etnische groep,Horizontaal,Luisteren,Tienerjongens,Tienermeisjes,Volwassen,Echte mensen,Gemengde afkomst,Grote groep mensen,Kleine scherptediepte,16-17 jaar,18-19 jaar,20-24 jaar,35-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Nieuwsgierigheid,Uitleggen,ZittenPhotographer Collection: Iconica ©Roy Mehtaclass of young people being taught in a further education college