Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young students in a classroom : Stockfoto
class of young people being taught in a further education college

Young students in a classroom

Credits: 
Roy Mehta
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
class of young people being taught in a further education college
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152383369
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,43 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Students In A Classroom Stockfoto16-17 jaar,18-19 jaar,20-24 jaar,35-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Grote groep mensen,Horizontaal,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Klaslokaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Leraar,Leren,Londen - Engeland,Luisteren,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Nieuwsgierigheid,Onderwijs,Pubertijd,Studerende,Tiener,Tienerjongens,Tienermeisjes,Uitleggen,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Iconica ©Roy Mehtaclass of young people being taught in a further education college