Young sad girl : Stockfoto
Studio portrait of a young sad girl with eyes full of tears against white background
Bijschrift:
Studio portrait of a young sad girl with eyes full of tears against white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158805249
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.096 x 4.096 px (34,68 x 34,68 cm) - 300 dpi - 7,39 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Sad Girl Stockfoto2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Beschouwing,Blauwe ogen,Bruin haar,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Huilen,In de camera kijken,Individualiteit,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Mokken,Mouwloos bovenstuk,Onschuld,Portret,Studiofoto,Traan,Verdriet,Vierkant,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Jekaterina NikitinaStudio portrait of a young sad girl with eyes full of tears against white background