Young professional reading map on cellphone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young professional reading map on cellphone

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154191159
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 5,96 MB
Young Professional Reading Map On Cellphone StockfotoWandelen,Stad,Stad New York,Straat,Eén persoon,Bedrijfsleven,Mensen,Buitenopname,Stadsleven,Telefoon,Professioneel beroep,Alleen vrouwen,Oversteken,Stadsstraat,Zonsondergang,Avondschemering,Gebouw exterieur,Glimlachen,Goed gekleed,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Aziatische en Indiase etniciteit,Communicatie,Draadloze technologie,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Onderweg,Richting,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.