Young people sharing beers around barbecue. : Stockfoto
Young friends sharing beers around barbecue in roof garden in urban location, smiling.

Young people sharing beers around barbecue.

Credits: 
Mike Harrington
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young friends sharing beers around barbecue in roof garden in urban location, smiling.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
168595503
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.623 x 3.784 px (39,14 x 32,04 cm) - 300 dpi - 5,65 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young People Sharing Beers Around Barbecue Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Barbecue,Barbecue,Bierfles,Buitenopname,Dag,Daktuin,Delen,Echte mensen,Feest,Fotografie,Gemeenschap,Gevel,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Lachen,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Saamhorigheid,Spontaan,Staan,Stad,Stadsleven,Tegenlicht,Vasthouden,Vier personen,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Warme kleding,Wolk,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Mike HarringtonYoung friends sharing beers around barbecue in roof garden in urban location, smiling.