young people in a college library : Stockfoto
young woman holding a book in a college library


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young people in a college library

Credits: 
Roy Mehta
Bijschrift:
young woman holding a book in a college library
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150792464
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 7,85 MB
Young People In A College Library StockfotoUniversiteitsstudent,Bibliotheek,Universiteit,In de camera kijken,Leren,Portret,Afrikaanse etniciteit,Binnenopname,Studeren,Eén persoon,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boek,Boekenplank,Bovenlichaam,Echte mensen,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Informatiemedium,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mensen op de achtergrond,Middellang haar,Onderwijs,Plezier,Print,Staan,Studente,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wijsheid,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica �Roy Mehtayoung woman holding a book in a college library