Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young people in a chemistry lab : Stockfoto
young students performing an experiment in a lab in a further education college

Young people in a chemistry lab

Credits: 
Roy Mehta
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
young students performing an experiment in a lab in a further education college
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151082349
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,34 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young People In A Chemistry Lab Stockfoto18-19 jaar,35-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beschermende bril,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kolf,Laboratorium,Laboratoriumjas,Leraar,Leren,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Nieuwsgierigheid,Onderwijs,Onderwijzen,Onderzoek,Scheikunde,Technicus,Techniek,Universiteit,Universiteitsstudent,Vier personen,Volwassen,Wetenschap,Wetenschappelijk experiment,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica ©Roy Mehtayoung students performing an experiment in a lab in a further education college