young people in a chemistry lab : Stockfoto
young students performing an experiment in a lab in a further education college

Young people in a chemistry lab

Credits: 
Roy Mehta
Bijschrift:
young students performing an experiment in a lab in a further education college
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151082349
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,34 MB
Young People In A Chemistry Lab Stockfoto 151082349Leraar,Universiteitsstudent,Wetenschap,Laboratorium,Universiteit,Onderwijzen,Afrikaanse etniciteit,Onderzoek,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Onderwijs,Jong volwassen,Leren,Multi etnische groep,Technicus,Wetenschappelijk experiment,18-19 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beschermende bril,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kolf,Laboratoriumjas,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Nieuwsgierigheid,Scheikunde,Techniek,Vier personen,Volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica ©Roy Mehtayoung students performing an experiment in a lab in a further education college