Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young people having picnic on beach : Stockfoto
Four people in their 20s sitting on beach chatting and having a picnic

Young people having picnic on beach

Credits: 
Tom Roberton
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Four people in their 20s sitting on beach chatting and having a picnic
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
165051586
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.391 x 5.086 px (28,71 x 43,06 cm) - 300 dpi - 9,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young People Having Picnic On Beach Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kalmte,Kleurenfoto,Mensen,Nieuw-Zeeland,Noordereiland Nieuw-Zeeland,Ontspanning,Picknick,Praten,Saamhorigheid,Sociale bijeenkomst,Spontaan,Strand,Ten voeten uit,Vakantie,Verbondenheid,Verticaal,Vier personen,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,Weekend activiteiten,Zand,ZittenPhotographer Collection: Iconica Copyright Tom RobertonFour people in their 20s sitting on beach chatting and having a picnic