young Middle Eastern boy in traditional dress : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Middle Eastern boy in traditional dress

Credits: 
Gary John Norman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167890958
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,34 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Middle Eastern Boy In Traditional Dress StockfotoKind,Kindertijd,Verenigde Arabische Emiraten,Dubai,Traditionele kledij,In de camera kijken,Portret,Verticaal,10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Bed,Beschouwing,Binnenopname,Driekwartlengte,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Ghutra,Handen ineengevouwen,Hoofddeksel,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Onscherpe achtergrond,Perzische Golfstaten,Slaapkamer,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica ©Gary John Norman