Young men and women in traditional dress dancing at fiesta : Stockfoto
Merida, Baja California Norte, Mexico


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young men and women in traditional dress dancing at fiesta

Credits: 
Tony Anderson
Bijschrift:
Merida, Baja California Norte, Mexico
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200215528-002
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.229 x 4.277 px (35,81 x 36,21 cm) - 300 dpi - 8,33 MB
Young Men And Women In Traditional Dress Dancing At Fiesta StockfotoMexicaanse cultuur,Carnaval,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Traditie,Volksdansen,Danser,Flamencodansen,Jurk,Mérida,Mensen,Traditioneel Festival,Viering,Straat,Bontgekleurd,Draaien,Sombrero,Traditionele kledij,Rok,Buitenopname,Latijns-Amerika,Vitaliteit,Een groep mensen,Glimlachen,Lachen,18-19 jaar,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Plezier,Slinger,Vasthouden,Verticaal,Vier personenPhotographer Collection: Taxi Merida, Baja California Norte, Mexico