Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young man receiving central venous catheter : Stockfoto

Young man receiving central venous catheter

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155952569
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Joos Mind
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.935 x 3.685 px (41,78 x 31,20 cm) - 300 dpi - 7,61 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Man Receiving Central Venous Catheter Stockfoto 155952569Chirurgie,Operatiekamer,Chirurg,Hoog standpunt,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Hygiëne,Operatiehandschoen,Twee personen,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Concentratie,Deskundigheid,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Nauwkeurig toezicht,Nauwkeurigheid,Operatiekapje,Operatiekleding,Operatiemasker,Spontaan,Vaardigheid,Verduisterd gezicht,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Stone Joos Mind