Young man holding mobile phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young man holding mobile phone

Credits: 
Erik Von Weber
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200562191-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.080 x 5.440 px (34,54 x 46,06 cm) - 300 dpi - 6,56 MB
Young Man Holding Mobile Phone StockfotoMobiele telefoon,Tonen,Springen,In de camera kijken,Witte achtergrond,Portret,Vasthouden,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,Beweging,Geluk,In de lucht zwevend,Binnenopname,Eén persoon,Studiofoto,Armen omhoog,Glimlachen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Communicatie,Draadloze technologie,Fotografie,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Muts,Plezier,Succes,Techniek,Telefoon gebruiken,Tevreden,Verbinding,VerticaalPhotographer Collection: Stone