Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young man and mature couple practicing driving golf ball, side view : Stockfoto
Bermuda

Young man and mature couple practicing driving golf ball, side view

Credits: 
Matt Henry Gunther
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bermuda
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200290698-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.950 x 3.713 px (41,91 x 31,44 cm) - 300 dpi - 4,66 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Man And Mature Couple Practicing Driving Golf Ball Side View Stockfoto20-24 jaar,40-44 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Buitenopname,Chinese etniciteit,Dag,Drie personen,Driverslag,Een groep mensen,Fotografie,Golf,Golf swing,Golfbaan,Golfclub,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Mensen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Saamhorigheid,Schieten,Schommelen,Ten voeten uit,Trainen,Van de zijkant,Vasthouden,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank Bermuda