Young male waiter carrying tray of coffees by shoulder : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young male waiter carrying tray of coffees by shoulder

Credits: 
Chev Wilkinson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200160477-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.939 x 4.259 px (33,35 x 36,06 cm) - 300 dpi - 7,74 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Male Waiter Carrying Tray Of Coffees By Shoulder Stockfoto 200160477-001Ober,Koffie,Café,Dienstverlening,Restaurant,Dienblad,Voedsel en drank serveren,Close-up,Glas,Voedingsindustrie,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Kleurenfoto,Koffiekop,Kop,Kort haar,Overhemd,Portretfoto,Schotel,Tevreden,Vasthouden,Verticaal,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone