Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young maid vacuuming pink carpet, elevated view : Stockfoto

Young maid vacuuming pink carpet, elevated view

Credits: 
Marcelo Santos
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200326590-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.587 x 3.661 px (38,84 x 31,00 cm) - 300 dpi - 4,5 MB
Release-informatie:
Model release
Young Maid Vacuuming Pink Carpet Elevated View Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Dag,Dienstverlening,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groot,Hoog standpunt,Horizontaal,Hygiëne,Inspanning,Kamermeisje,Kleurenfoto,Lang haar,Lobby,Nauwkeurigheid,Netsnoer,Obsessief,Omlaag kijken,Rangschikken,Rok,Routine,Roze,Schoonmaker,Staan,Stofzuiger,Tapijt,Tekstveld,Ten voeten uit,Toewijding,Uitdaging,Uniform,Van de zijkant,Vasthouden,Voorbereiding,Werken,ZwoegenPhotographer Collection: Stone