Young maid vacuuming pink carpet, elevated view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young maid vacuuming pink carpet, elevated view

Credits: 
Marcelo Santos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200326590-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.587 x 3.661 px (38,84 x 31,00 cm) - 300 dpi - 4,5 MB
Young Maid Vacuuming Pink Carpet Elevated View StockfotoStofzuiger,Schoonmaker,Tapijt,Hoog standpunt,Roze,Netsnoer,Routine,Groot,Lang haar,Rangschikken,Inspanning,Uitdaging,Zwoegen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Dag,Dienstverlening,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,Hygiëne,Kamermeisje,Kleurenfoto,Lobby,Nauwkeurigheid,Obsessief,Omlaag kijken,Rok,Staan,Tekstveld,Ten voeten uit,Toewijding,Uniform,Van de zijkant,Vasthouden,Voorbereiding,WerkenPhotographer Collection: Stone