Young Maasai girl carries a stool on her head : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Maasai girl carries a stool on her head

Credits: 
Harry Hook
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150149797
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 5.457 px (28,18 x 46,20 cm) - 300 dpi - 8,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Maasai Girl Carries A Stool On Her Head StockfotoMasaï,In de camera kijken,Blootvoets,Kind,Kruk,Mensen,Tanzania,10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Handen ineengevouwen,Kleurenfoto,Op het hoofd dragen,Portret,Ten voeten uit,Traditie,Traditionele kledij,VerticaalPhotographer Collection: Stone Harry Hook