Young lady working at desk : Stockfoto
Young lady working seated at desk at night, Kuala Lumpur.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young lady working at desk

Credits: 
Ming Thein / mingthein.com
Bijschrift:
Young lady working seated at desk at night, Kuala Lumpur.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142289050
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.468 x 4.832 px (29,36 x 40,91 cm) - 300 dpi - 5,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Lady Working At Desk StockfotoBureau,Verlichting,Maleisië,Nacht,Verlicht,Werken,Tafel,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Binnenopname,Boek,Concentratie,Eén persoon,Fotografie,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kuala Lumpur,Mensen,Omlaag kijken,Portretfoto,Verticaal,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Moment Select © Ming Thein | mingthein.comYoung lady working seated at desk at night, Kuala Lumpur.