Young Hipster, Tattooed. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Hipster, Tattooed.

Credits: 
Patryce Bak
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167362494
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.000 x 5.616 px (33,87 x 47,55 cm) - 300 dpi - 18,7 MB
Young Hipster Tattooed StockfotoTatoeage,Hipster - Persoon,Op de rug gezien,Armen omhoog,Spijkerstof,Mode,Jong volwassen,Alleen één vrouw,Blond haar,Hemden en shirts,Kunstenaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Individualiteit,Kleurenfoto,Ledematen,Maine,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Middellang haar,Portland - Maine,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi PATRYCE BAK