A Young Guy in a Gun Store : Stockfoto
A guy in torn jeans holding a high powered rifle in front of a rack of more rifles in a gun store.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A Young Guy in a Gun Store

Credits: 
Peter Baker
Bijschrift:
A guy in torn jeans holding a high powered rifle in front of a rack of more rifles in a gun store.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89845573
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.975 x 5.000 px (42,12 x 42,33 cm) - 300 dpi - 24,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Young Guy In A Gun Store StockfotoSpijkerbroek,Vuurwapenwinkel,Geweer,Gescheurd,Individualiteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Frontaal,Mensen,Vasthouden,Vrijetijdskleding,Wegkijken,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Capuchon,Dag,Detailhandel,Europese etniciteit,Fotografie,Grote groep dingen,Jak,Jong volwassen,Jonge mannen,Keus,Michigan,Onherkenbaar persoon,Overvloed,Rek,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Variatie,Verticaal,Volwassen,VoorPhotographer Collection: Moment Select � 2009 Peter BakerA guy in torn jeans holding a high powered rifle in front of a rack of more rifles in a gun store.