3 Young Girls Sitting on Skateboards : Stockfoto

3 Young Girls Sitting on Skateboards

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151370448
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.234 x 3.489 px (44,31 x 29,54 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
3 Young Girls Sitting On Skateboards Stockfoto 151370448Tienermeisjes,Tiener,Afrikaanse etniciteit,Multi etnische groep,Drie personen,Vriendschap,Jonge vrouw,Gemengde afkomst,Jong volwassen,Bruin haar,Close-up,Europese etniciteit,In de camera kijken,Mooie mensen,Portret,Schoonheid,Skateboard,Zitten,Beschouwing,Blond haar,Gekruld haar,Buitenopname,Mensen,Stad New York,Verenigde Staten,16-17 jaar,20-24 jaar,Armen om knieën,Hoofd in de handen,Laars,Staat New York,Volwassen,Vrije tijd,Dag,Fotografie,Frontaal,Handen in het haar,Hoofd schuin,Horizontaal,Kleurenfoto,Middellang haar,Onscherpe achtergrond,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Verbondenheid,VreugdePhotographer Collection: Photonica ©Cavan Images