Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young girls recording music to a laptop : Stockfoto
Two 13 year old girls using a laptop computer to record music in a bedroom

Young girls recording music to a laptop

Credits: 
Tim Platt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Two 13 year old girls using a laptop computer to record music in a bedroom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88090717
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.425 px (43,50 x 29,00 cm) - 300 dpi - 8,34 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Girls Recording Music To A Laptop Stockfoto12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Aspiraties,Bed,Binnenopname,Bladmuziek,Bovenlichaam,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Geluidsopname-apparatuur,Geluk,Groot-Brittannië,Hoofdtelefoon,Horizontaal,Huis interieur,Kunst Cultuur en Vermaak,Laptop,Laptop,Lawaai,Liggen,Mensen,Microfoon,Muziek,Op de buik liggen,Plezier,Pubertijd,Saamhorigheid,Slaapkamer,Techniek,Trainen,Twee personen,Uitvoering,Vasthouden,Verbeelding,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,ZingenPhotographer Collection: The Image Bank Tim Platt PhotographyTwo 13 year old girls using a laptop computer to record music in a bedroom