Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young girl working on computer : Stockfoto
Close-up of young girl working on computer.

Young girl working on computer

Credits: 
Alexandre Tremblot de La Croix
Bijschrift:
Close-up of young girl working on computer.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
155121557
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl Working On Computer StockfotoStaartjes,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bruin haar,Computer,Computeren,Concentratie,Desktop-pc,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,Horizontaal,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mensen,Nachthemd,Parijs,Portretfoto,Tafel,Techniek,Van de zijkant,Weerkaatsing,ZittenPhotographer Collection: Moment Open (c) 2010 Alex TremblotClose-up of young girl working on computer.