Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young girl with magnifying glass and pile of coins : Stockfoto
A six year old girl examines a large stack of coins with a magnifying glass.

Young girl with magnifying glass and pile of coins

Credits: 
Tim Platt
Bijschrift:
A six year old girl examines a large stack of coins with a magnifying glass.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106946987
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.425 px (43,50 x 29,00 cm) - 300 dpi - 6,57 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl With Magnifying Glass And Pile Of Coins StockfotoKind,Vergrootglas,Audit,Budget,Kindertijd,Nauwkeurig toezicht,Muntgeld,Spaargeld,Stapel,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Beschouwing,Ergens doorheen kijken,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Grijze achtergrond,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Nieuwsgierigheid,Overvloed,Portretfoto,Rijkdom,Studiofoto,Tafel,WegkijkenPhotographer Collection: Iconica ©Tim Platt PhotographyA six year old girl examines a large stack of coins with a magnifying glass.