Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young Girl with digital tablet self portrait : Stockfoto

Young Girl with digital tablet self portrait

Credits: 
Catherine Ledner
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160699364
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.433 x 5.150 px (29,07 x 43,60 cm) - 300 dpi - 7,93 MB
Release-informatie:
Model release
Young Girl With Digital Tablet Self Portrait Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Altadena,Beschouwing,Bouwwerk,Bruin haar,Buitenopname,Californië,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gras,In de camera kijken,Ingewikkeldheid,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Middellang haar,Muur,Portret,Schoonheid,Tablet-pc,Techniek,Tevredenheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Catherine Ledner Photography Inc.