Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background. : Stockfoto
UNITED STATES - Circa 1960s: Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background.

Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - Circa 1960s: Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773210
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.380 x 5.503 px (37,08 x 46,59 cm) - 300 dpi - 4,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background StockfotoBrood,Kind,Kindertijd,Retrostijl,Tarwe,1960-1969,20e eeuw,6-7 jaar,Aantal mensen,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Dankbaarheid,Een brood,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Geloof,Gesneden brood,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Meisjes,Menselijk geslacht,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,VoedselPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - Circa 1960s: Young Girl Saying Prayer Praying Loaf Bread Wheat Field Background.