A young girl running for exercise. : Stockfoto
A female listening to music stops to take in the view while on a run.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A young girl running for exercise.

Credits: 
Jordan Siemens
Bijschrift:
A female listening to music stops to take in the view while on a run.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157321863
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 4,69 MB
A Young Girl Running For Exercise StockfotoJoggen,Gezonde levensstijl,Sport,Fitness,Tiener,MP3-speler,Ontspanningsoefening,Hoofdtelefoon,Muziek,Pubertijd,Armband,Stadsleven,Verbinding,Glimlachen,Buitenopname,Eén persoon,Kijken,Portland - Oregon,Van de zijkant,16-17 jaar,Afbeelding,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Architectuur,Binnenstad,Blond haar,Boom,Bovenlichaam,Brug,Bruin haar,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jogster,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Onderdeel van een serie,Oregon,Staan,Stilstaand water,Tevreden,Veiligheidshek,Verenigde StatenPhotographer Collection: Iconica Jordan SiemensA female listening to music stops to take in the view while on a run.