A young girl running for exercise. : Stockfoto
A female listening to music and jogging in Portland, Oregon.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A young girl running for exercise.

Credits: 
Jordan Siemens
Bijschrift:
A female listening to music and jogging in Portland, Oregon.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157321859
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,19 MB
A Young Girl Running For Exercise StockfotoJoggen,Fitness,Muziek,Armband,Hoofdtelefoon,Vitaliteit,Blond haar,Luisteren,MP3-speler,Buitenopname,Europese etniciteit,Gezonde levensstijl,Onderdeel van een serie,Paardenstaart,Zonlicht,16-17 jaar,Afbeelding,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Architectuur,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Horizontaal,Jogster,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oregon,Portland - Oregon,Portretfoto,Pubertijd,Sportkleding,Staan,Stadsbeeld,Tiener,Veiligheidshek,Verenigde StatenPhotographer Collection: Iconica Jordan SiemensA female listening to music and jogging in Portland, Oregon.