Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young girl riding a horse. : Stockfoto
Low angle view of an 11 year old girl on horseback in an outdoor riding school.

Young girl riding a horse.

Credits: 
Tim Platt
Bijschrift:
Low angle view of an 11 year old girl on horseback in an outdoor riding school.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88464186
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.425 px (43,50 x 29,00 cm) - 300 dpi - 8,67 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl Riding A Horse StockfotoPaard,Kind,Laag camerastandpunt,Recreatief paardrijden,Eén persoon,Leren,Mensen,Kindertijd,Rijden in een motorvoertuig,Trainen,Alleen één meisje,Boom,Zelfvertrouwen,10-11 jaar,Alleen kinderen,Buitenopname,Concentratie,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Groot-Brittannië,Hek,Herbivoor,Hobby's,Horizontaal,Paardrijcap,Rijkleding,Ten voeten uit,Teugel,Wolk,Zitten,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Tim Platt PhotographyLow angle view of an 11 year old girl on horseback in an outdoor riding school.