Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young Girl Looking For Book At Library : Stockfoto

Young Girl Looking For Book At Library

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158727111
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.134 x 3.416 px (43,47 x 28,92 cm) - 300 dpi - 6,77 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl Looking For Book At Library Stockfoto 158727111Bibliotheek,Boek,Lezen,Beschouwing,Boekenstandaard,Onderwijs,School,Futuristisch,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Handen op de heupen,Horizontaal,Kijken,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Op een rij,Paardenstaart,Portretfoto,Staat New York,Studerende,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,ZoekenPhotographer Collection: The Image Bank © Cavan Images