Young girl in dress in front of school. : Stockfoto

Young girl in dress in front of school.

Credits: 
Jason Todd
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
135469006
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.196 x 3.464 px (43,99 x 29,33 cm) - 300 dpi - 9,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl In Dress In Front Of School Stockfoto2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Auto,Blond haar,Boom,Boomstam,Buitenopname,Californië,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gras,Handen op de heupen,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jurk,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Onschuld,Portret,San Rafael - Californië,Schoolgebouw,Ten voeten uit,Trots,Verbeelding,Verenigde Staten,Verkleden,Voor,Zelfvertrouwen,ZonlichtPhotographer Collection: Photonica Jason Todd Photography