Young girl in backyard smiling looking up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young girl in backyard smiling looking up

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131195306
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 9,11 MB
Young Girl In Backyard Smiling Looking Up StockfotoKind,Kindertijd,Meisjes,Ondeugendheid,In de camera kijken,Schattig,Portret,Peuter,Speels,Geluk,Omhoog kijken,Pret,Een gek gezicht trekken,Close-up,Eén persoon,Alleen één meisje,Nieuwsgierigheid,Echte mensen,Onschuld,Tevredenheid,Buitenopname,Europese etniciteit,Twijfel,2-3 jaar,Houding,Blond haar,Mensen,Zorgeloos,Horizontaal,Individualiteit,Kwetsbaarheid,Fotografie,Saamhorigheid,Blauwe ogen,Huiselijk leven,Onafhankelijkheid,Alleen kinderen,Dag,Kleurenfoto,Plezier,Portretfoto,Seattle,Serene mensen,Verenigde StatenPhotographer Collection: Taxi Thomas M. Barwick INC