Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young girl eating chocolate cake : Stockfoto

Young girl eating chocolate cake

Credits: 
Tara Moore
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Abortus: voor of tegen?, Criminele activiteit, Erotische producten, Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Medisch of wetenschappelijk onderzoek/genetische manipulatie, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142010582
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.148 x 3.425 px (43,59 x 29,00 cm) - 300 dpi - 4,19 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Girl Eating Chocolate Cake Stockfoto8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Blond haar,Chocoladetaart,Dag,Echte mensen,Eten,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Genot,Gestreept,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Middellang haar,Ondeugendheid,Ongezonde voeding,Plezier,Portretfoto,Raam,Spontaan,Veleiding,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Tara Moore