Young friends tennis portrait : Stockfoto
Tennis, Tennis racket, Day, Cloudy, Sport


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young friends tennis portrait

Credits: 
Stuart Ashley
Bijschrift:
Tennis, Tennis racket, Day, Cloudy, Sport
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150485270
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,02 MB
Young Friends Tennis Portrait StockfotoSportteam,Tennis,Fitness,Sport,Drie personen,Gezonde levensstijl,Vriendschap,Pret,Buitenopname,In de camera kijken,Portret,Australië,Fel verlicht,Fotografie,Jong volwassen,Sydney - Australië,Tennisbal,Europese etniciteit,Goed gekleed,Jonge mannen,Polsband,Sportkleding,Tennisracket,Vasthouden,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Dag,Das,Glimlachen,Handen in de zakken,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Nieuw-Zuid-Wales,Staan,Staartjes,Volwassen,Wolk,Zwart haarPhotographer Collection: Photonica Stuart Miller PhotographyTennis, Tennis racket, Day, Cloudy, Sport