Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
young female with tablet in empty office : Stockfoto

Young female with tablet in empty office

Credits: 
Howard Kingsnorth
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
177590895
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.471 px (42,00 x 29,39 cm) - 300 dpi - 5,78 MB
Release-informatie:
Model release
Young Female With Tablet In Empty Office Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Begin,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Bruine ogen,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Frontaal,Gemak,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Ongemeubileerd,Pak,Portret,Raam,Staan,Stralende lach,Tablet-pc,Tevreden,Toegankelijkheid,Vasthouden,Volwassen,Zakelijke kledingPhotographer Collection: Iconica Howard Kingsnorth