Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young female doctor smiling, portrait : Stockfoto

Young female doctor smiling, portrait

Credits: 
Ryan McVay
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200019060-003
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Female Doctor Smiling Portrait Stockfoto 200019060-003Dokter,Vrouwelijke dokter,Afro-Amerikaanse etniciteit,Close-up,Witte achtergrond,Laboratoriumjas,Naamplaatje,Eén persoon,In de camera kijken,Portret,Portretfoto,Tevreden,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Kleurenfoto,Middellang haar,Onderdeel van een serie,Staan,Stethoscoop,Studiofoto,Verticaal,Wit,Zwart haarPhotographer Collection: Photodisc