Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young couple with shopping bags on escalator. The Shoppes at Marina Bay Sands, Marina Bay, Singapore : Stockfoto

Young couple with shopping bags on escalator. The Shoppes at Marina Bay Sands, Marina Bay, Singapore

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
128093215
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Andrew Watson
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,47 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Young Couple With Shopping Bags On Escalator The Shoppes At Marina Bay Sands Marina Bay Singapore Stockfoto 128093215Detailhandel,Azië,Winkelcentrum,Koppel,Levensstijl,Volwassen vrouwen,Binnenopname,Jong volwassen,Singapore,Winkel,20-24 jaar,20-29 jaar,Alleen volwassenen,Beroemde plaats,Boodschappentas,Chinese etniciteit,Dragen,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong koppel,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mannen,Marina Bay,Marina Bay Sands,Mensen,Ontspanning,Plezier,Praten,Reizen,Roltrap,Saamhorigheid,Stad,Twee personen,Volwassen,Vriendin,Vriendje,Vriendschap,Vrije tijd,Vrolijk,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Photolibrary