Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young couple with shopping bags on escalator. The Shoppes at Marina Bay Sands, Marina Bay, Singapore : Stockfoto

Young couple with shopping bags on escalator. The Shoppes at Marina Bay Sands, Marina Bay, Singapore

Credits: 
Andrew Watson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
128093215
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,47 MB
Young Couple With Shopping Bags On Escalator The Shoppes At Marina Bay Sands Marina Bay Singapore StockfotoDetailhandel,Winkelcentrum,Azië,Koppel,Levensstijl,Volwassen vrouwen,Ontspanning,Reizen,Singapore,Vrije tijd,Binnenopname,Jong volwassen,Vriendschap,Winkel,20-24 jaar,20-29 jaar,Alleen volwassenen,Beroemde plaats,Boodschappentas,Chinese etniciteit,Dragen,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong koppel,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mannen,Marina Bay,Marina Bay Sands,Mensen,Plezier,Praten,Roltrap,Saamhorigheid,Stad,Twee personen,Volwassen,Vriendin,Vriendje,Vrolijk,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Photolibrary