Young couple lying back to back on beach, woman on top of man : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young couple lying back to back on beach, woman on top of man

Credits: 
Joos Mind
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200449640-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
280 x 208 px (9,88 x 7,34 cm) - 72 dpi - 15,2 kB
Young Couple Lying Back To Back On Beach Woman On Top Of Man Stockfoto 200449640-001Close-up,Europese etniciteit,Strand,Zand,20-24 jaar,30-34 jaar,Aanhankelijk,Alleen volwassenen,Bakkebaard,Baseballpet,Bovenlichaam,Bovenop,Bruin haar,Buitenopname,Circustent,Dag,Fotografie,Haarband,Handdoek,Heteroseksueel koppel,Hoofddoek,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Op de buik liggen,Op de rug liggen,Reisbestemmingen,Rusten,Saamhorigheid,T-Shirt,Tevreden,Twee personen,Vakantie,Van de zijkant,Vriendin,Vriendje,Vrijetijdskleding,Weekend activiteiten,Wegkijken,Zonnebril,ZonnenPhotographer Collection: Taxi