Young couple in swimwear embracing in shallow water : Stockfoto
'Cape Town, South Africa'


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young couple in swimwear embracing in shallow water

Credits: 
David Lees
Bijschrift:
'Cape Town, South Africa'
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200483229-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.683 x 3.714 px (100,80 x 79,95 cm) - 118 dpi - 14,1 MB
Young Couple In Swimwear Embracing In Shallow Water StockfotoRug,Omhelzen,Volwassen vrouwen,Mannen,Frontaal,Staan,Boom,Ten voeten uit,Jong koppel,Twee personen,Glimlachen,Het menselijke lichaam,Koppel,Mensen op een rij,Omarmd,Ver,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Mensen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Ondiep,Saamhorigheid,Vrolijk,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Badkleding,Bikini,Buitenopname,Dag,Fotografie,Jonge mannen,Kleurenfoto,Liefde,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke rug,Onherkenbaar persoon,Romantiek,Tot je enkels in het water,Verliefd worden,Vriendin,Vriendje,WaterPhotographer Collection: Iconica 'Cape Town, South Africa'