Young couple in swimming pool, high angle view : Stockfoto
Veligandu Island Resort, Maldives


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young couple in swimming pool, high angle view

Credits: 
Caroline von Tuempling
Bijschrift:
Veligandu Island Resort, Maldives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069370ak-001
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.180 x 3.447 px (43,86 x 29,18 cm) - 300 dpi - 9,01 MB
Young Couple In Swimming Pool High Angle View StockfotoLuxe,Strand,Malediven,Verblijfsoord,Vakantie,Infinity zwembad,Reisbestemmingen,Zwembad,Strandhut,Liefde,Zee,Palmboom,Plezier,Hoog standpunt,Staan,Twee personen,Volwassen,Alleen volwassenen,Blauw,Buitenopname,Dag,Dragen,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Halfgekleed,Heteroseksueel koppel,Horizon,Horizon over water,Horizontaal,Indische oceaan,Jong koppel,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Middlebare afstand,Op de schouders dragen,Portretfoto,Rieten dak,Saamhorigheid,Tot je middel in het water,Verbondenheid,Vriendin,Vriendje,Vrije tijd,Wolk,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Veligandu Island Resort, Maldives