Young couple embracing in 1980s attire. : Stockfoto
Young couple embracing in 1980s attire.

Young couple embracing in 1980s attire.

Credits: 
Rebecca Handler
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young couple embracing in 1980s attire.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136863276
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.900 x 5.850 px (33,02 x 49,53 cm) - 300 dpi - 18,8 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Couple Embracing In 1980s Attire Stockfoto1980-1989,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Haardracht,Heteroseksueel koppel,Houding,In de camera kijken,Jeugdcultuur,Jong koppel,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Karakters,Kleurenfoto,Liefde,Mensen,Mode,Omhelzen,Ontbloot bovenlichaam,Passie,Portret,Retrostijl,Rockabilly,Roze achtergrond,Studiofoto,Tatoeage,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Rebecca HandlerYoung couple embracing in 1980s attire.