Young couple embracing in 1980s attire. : Stockfoto
Young couple embracing in 1980s attire.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young couple embracing in 1980s attire.

Credits: 
Rebecca Handler
Bijschrift:
Young couple embracing in 1980s attire.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136863276
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.900 x 5.850 px (33,02 x 49,53 cm) - 300 dpi - 18,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Couple Embracing In 1980s Attire StockfotoTatoeage,1980-1989,Rockabilly,Haardracht,Liefde,Retrostijl,Jeugdcultuur,In de camera kijken,Mode,Portret,Houding,Jong koppel,Karakters,Passie,Studiofoto,Europese etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Omhelzen,Twee personen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Heteroseksueel koppel,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mensen,Ontbloot bovenlichaam,Roze achtergrond,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Rebecca HandlerYoung couple embracing in 1980s attire.