Young Chinese graphic designer in studio : Stockfoto
A young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Chinese graphic designer in studio

Credits: 
Eric Gregory Powell
Bijschrift:
A young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96711870
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.222 x 3.480 px (44,21 x 29,46 cm) - 300 dpi - 5,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Chinese Graphic Designer In Studio StockfotoJong volwassen,In de camera kijken,Portret,China,Chinese etniciteit,Deskundigheid,Grafisch ontwerper,Geluk,Alleen mannen,Zelfvertrouwen,Boekenplank,Eén persoon,Jak,Mensen,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Vrolijk,Fotografie,Sik,Stralende lach,Alleen één man,Boek,Frontaal,Staan,Voor,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Binnenopname,Bovenlichaam,Handen op de heupen,Horizontaal,Individualiteit,Peking,Platte pet,Stoppelbaard,VolwassenPhotographer Collection: Photonica Eric Gregory PowellA young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.