Young Chinese graphic designer in studio : Stockfoto
A young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.

Young Chinese graphic designer in studio

Credits: 
Eric Gregory Powell
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96711870
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.222 x 3.480 px (44,21 x 29,46 cm) - 300 dpi - 5,93 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Chinese Graphic Designer In Studio Stockfoto20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Boek,Boekenplank,Bovenlichaam,China,Chinese etniciteit,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Grafisch ontwerper,Handen op de heupen,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jak,Jong volwassen,Mensen,Peking,Platte pet,Portret,Sik,Staan,Stoppelbaard,Stralende lach,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Photonica Eric Gregory PowellA young Chinese graphic designer standing in front of bookshelves in his studio.