Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young businesswoman giving speech at podium : Stockfoto

Young businesswoman giving speech at podium

Credits: 
Adam Blasberg
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
124716529
Collectie:
Stockbyte
Young Businesswoman Giving Speech At Podium Stockfoto20-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Bedrijfsleven,Bericht,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Blond haar,Communicatie,Eerlijkheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Groot bedrijf,Hout,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lessenaar,Menselijk gebit,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Microfoon,Mooie mensen,Onderwijs,Pak,Politiek,Portret,Presentatie,Redenaar,Toespraak,Vertrouwen,Vierkant,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkneemster,Zakenvrouw,Zwart,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stockbyte