Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young businesswoman giving presentation to colleagues : Stockfoto

Young businesswoman giving presentation to colleagues

Credits: 
Zigy Kaluzny
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
EC4103-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.140 x 3.405 px (43,52 x 28,83 cm) - 300 dpi - 5,38 MB
Release-informatie:
Model release
Young Businesswoman Giving Presentation To Colleagues Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Collega,Communicatie,Cursus,Dag,Discussie,Een groep mensen,Flip-over,Focusgroep,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kantoor,Kijken,Kleurenfoto,Leiderschap,Leren,Luisteren,Maken,Mannen,Marketing,Marktonderzoek,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Noord-Europese etniciteit,Portretfoto,Presentatie,Staan,Van de zijkant,Vergaderruimte,Volwassen vrouwen,Voor,Vrijetijdskleding,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zitten,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank