Young businesswoman at office desk with pile of spam envelopes : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young businesswoman at office desk with pile of spam envelopes

Credits: 
Tim Robberts
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069987c-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.528 px (42,33 x 29,87 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Young Businesswoman At Office Desk With Pile Of Spam Envelopes StockfotoSpam,Kantoor,Overmaat,Post,Rommelig,Bureau,Chaos,Emotionele stress,Bedrijfsleven,Computermuis,Document,Dossier,Problemen,Envelop,Hoop,Humor,Computeren,Desktop-pc,Eén persoon,Mensen,Techniek,Tegenslag,Zakenvrouw,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Begraven,Binnenopname,Communicatie,Correspondentie,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Flatscreen,Fotografie,Frome,Gevangen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Liggen,Lijk,Middelste deel,Mislukking,Nederlaag,Ongemak,Overwerkt,Papierwerk,Vaste telefoon,Vasthouden,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wanhoop,Werkneemster,Westers schriftPhotographer Collection: Stone