Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young businesswoman at desk using mobile phone : Stockfoto
Mumbai, India

Young businesswoman at desk using mobile phone

Credits: 
Zubin Shroff
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mumbai, India
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200550007-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 7,31 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Businesswoman At Desk Using Mobile Phone Stockfoto18-19 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bloempot,Bureau,Bureaustoel,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,In kleermakerszit,India,Indiase etniciteit,Kantoor,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Mobiele telefoon,Mumbai,Onscherpe achtergrond,Praten,Stralende lach,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vrolijk,Werkneemster,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank Mumbai, India