Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young businessman, portrait : Stockfoto
Mumbai, India

Young businessman, portrait

Credits: 
Zubin Shroff
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mumbai, India
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200550039-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 5,72 MB
Release-informatie:
Model en property release
Young Businessman Portrait Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Aziatische etniciteit,Bedrijfsleven,Bril,Buitenopname,Close-up,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,In de camera kijken,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Kantoor,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannen,Mumbai,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Portret,Portretfoto,Raam,Tevreden,Verticaal,Vrolijk,Zakenman,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Mumbai, India