Young businessman, portrait : Stockfoto
Mumbai, India

Young businessman, portrait

Credits: 
Zubin Shroff
Bijschrift:
Mumbai, India
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200550039-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 5,72 MB
Young Businessman Portrait Stockfoto 200550039-001Mannen,Indiase etniciteit,Glimlachen,Portret,Buitenopname,Eén persoon,Jong volwassen,Zakenman,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Aziatische etniciteit,Bedrijfsleven,Bril,Close-up,Dag,Deskundigheid,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot bedrijf,In de camera kijken,Kantoor,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mumbai,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Raam,Tevreden,Verticaal,Vrolijk,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Mumbai, India