Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young business woman sitting, oversized phone on desk : Stockfoto

Young business woman sitting, oversized phone on desk

Credits: 
Hans Neleman
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200572487-006
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.892 x 3.672 px (41,42 x 31,09 cm) - 300 dpi - 7,24 MB
Young Business Woman Sitting Oversized Phone On Desk Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bureau,Communicatie,Compleet pak,Een gek gezicht trekken,Extra groot,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Geduld,Gekleurde achtergrond,Gekruld haar,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Haardracht,Hip,Hoofd in de handen,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lang haar,Luiheid,Moe,Onderdeel van,Ongeduldig,Overhemd en stropdas,Overwerkt,Schaal,Studiofoto,Techniek,Telefoonhoorn,Verdriet,Verveling,Volwassen vrouwen,Wachten,Werkneemster,Zakenpersoon,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank