Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young business professionals, sitting in waiting room, looking bored : Stockfoto

Young business professionals, sitting in waiting room, looking bored

Credits: 
John Lund
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200239566-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.651 px (40,64 x 30,91 cm) - 300 dpi - 2,67 MB
Young Business Professionals Sitting In Waiting Room Looking Bored StockfotoWachtkamer,Verveling,Stoel,Zitten,Mensen,Wachten,Geduld,Gezondheidszorg en medicijnen,Klok,Op een rij,Aziatische en Indiase etniciteit,Drie personen,Ongerustheid,Sollicitatiegesprek,Beschouwing,Binnenopname,Een groep mensen,Jonge vrouw,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Collega,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jonge mannen,Kin in de hand,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Ongerust,Pak,Ten voeten uit,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: The Image Bank